Spread the love

Nellie en Marley verwachten een nestje pups rond eind januari. Middels de nieuwsbrief hebben wij aan onze abonnees gevraagd wie er voor een pupje in aanmerking zou willen komen en daar zijn intussen binnen 24 uur al 38 reacties op gekomen. Bijna allemaal van mensen die al geruime tijd wachten, dus er moet serieus naar gekeken worden, want we willen niemand tekort doen. Er zijn ook aanvragen uit het buitenland, zoals Mallorca, Zweden (2x), Noorwegen en Engeland. Zonder uitzondering zijn onze pupkopers mensen die bereid zijn om te wachten. Een pupje koop je nooit impulsief en al helemaal geen Franse Bulldog. Toch zijn er altijd weer mensen bij die geluk hebben, die vrijheid nemen we, zonder daarmee anderen tekort te doen.

In de komende weken zullen we een aparte groep maken van mensen die graag een pupje uit ons G-nestje zouden willen. Dat zijn er dus 38 en daar komen er nog wel een paar bij, zo gaat dat tot nu toe altijd. Niet iedere aanvraag kan gehonoreerd worden. Misschien dat we dit keer de ‘overloop’ van mensen doorschuiven naar het nestje van Nola en Marley, maar ook dat wordt weer lastig, omdat we daar al specifieke aanvragen voor hebben. Ook is het mogelijk om een doorverwijzing naar andere, veelal Duitse, fokkers te doen. Uiteraard alléén indien gewenst.

Langs deze weg willen we graag iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen, óók degenen die al een Loveboatje in huis hebben.

 

franse bulldog met langere neus, franse bulldog fok verboden, kortsnuiten en de wet

Nellie

Marley