Spread the love

Planning

Planning januari 2022:

Nellie & Duke 

gefokt volgens de richtlijnen, franse bulldog met langere neus, verantwoorde fokker franse bulldogs,french bulldog longer muzzle, french bulldog the netherlands, french bulldog the loveboat, healthy french bulldog, franzosiche bulldogge niederlande, franzosiche bulldogge deckrude holland, franzosische bulldogge fci rude, deckrude fci

Nellie

 

Duke

Nadat Nellie en Marley in hun vorige nestje een doof pupje kregen, heb ik besloten om geen bonte of bont dragende reu voor Nellie meer te gebruiken, omdat cochleaire doofheid kan ontstaan bij honden met veel wit. Het pupje zelf is een bonte pup en die wil ik er dus niet meer uit krijgen, ook al is ze erg gelukkig in het gezin waar ze leeft en zijn ze erg gek op haar. 

Duke is een prachtige reu die al diverse prachtige nakomelingen heeft geproduceerd en zeer uitgebreid medisch gescreend is. Hij draagt geen bont en is een ontzettend mooie reverse brindle. Ik verwacht pups met mooie lange snuiten. Duke woont zo’n slordige 800 km bij ons vandaan, dus dat wordt weer een korte vakantie in het heerlijke Duitsland.