Zoek of heb je een herplaatser? Registreer je dan hier. Mijn netwerk is enorm groot en mij worden vaak herplaatsers aangeboden of ik kom ze tegen op het internet. Als je een herplaatser zoekt, vul dan ons vragenformulier in en vermeld dat je een herplaatser zoekt. Ik bewaar je correspondentie dan, zodat ik het kan oproepen zodra ik een herplaatser weet en ik breng julie vervolgens met elkaar in contact. Vertel uitgebreid waarom je een herplaatser zoekt en wat je te bieden hebt. Hoe uitgebreider, hoe beter!

Ook als je een herplaatser hebt die een nieuw huisje zoekt, registreer je dan. Ik bemoei me niet met de prijs die voor een herplaatser gevraagd wordt, maar ik vind het wel belangrijk dat er een vergoeding wordt gevraagd. Hoeveel dat is, mogen jullie zelf bepalen. De ‘aasgieren’ die een gratis hondje zoeken kun je bij mij vermijden, die vind je genoeg in de Facebook groepen.

Hieronder kun je betalen. Als je op de knop ‘betalen’klikt, kun je in je eigen veilige bankomgeving betalen met Ideal of creditcard. Wil je op een andere manier betalen, zoals overmaken of met een betaalverzoek, laat het even weten in het vragenformulier of stuur een mailtje via de contactpagina. Zonder betaling neem ik geen aanvragen in behandeling!