Spread the love

Franse Bulldog pups

Franse Bulldog pups

Zoekt u een Franse Bulldog pup?

Kijk uit voor broodfokkers, dat zijn er veel meer dan u denkt! Neem een kijkje op onze website en abonneert u zich op de nieuwsbrief via de knop ‘contact’ in het menu. U krijgt dan een mailtje zodra ik nieuws op deze site plaats of als er nieuws valt te melden over andere fokkers van Franse Bulldog pups met dezelfde werkwijze.

 

De aanhoudende stroom belangstellenden voor pups baart me ernstig zorgen, want niet iedereen heeft geduld om te wachten op een goede pup en er zullen daarom ongetwijfeld mensen bij de foute fokkers terechtkomen. Het LICG heeft er gelukkig ook iets over op hun website gezet. De Franse Bulldog is erg populair. Dat drijft de prijs op, waardoor mensen geneigd zijn om naar voordeligere alternatieven op zoek te gaan. Kijk echter goed uit, niet alles is wat het lijkt! Kijk verder ook eens hier, op de zwarte lijst van broodfokkers.

Als de financiën een probleem zijn, kijk dan eens op Facebook in de vele groepen voor herplaatsers. Een oudere hond nemen heeft veel voordelen. Zo zijn ze eigenlijk altijd al zindelijk, je weet meestal ook of ze een paar uurtjes alleen kunnen blijven en als de honden ouder is dan een jaar, kun je ook al zien of hij vrij kan ademen, makkelijk en vlot kan lopen en rennen, verkleurde plekken van het likken aan zijn poten heeft en meer van dat soort dingen. Ook op marktplaats staan vaak herplaatsers, maar ook heel vaak iets oudere pups die zogenaamd moeten worden herplaatst en in een gezin zitten, maar ook daarmee word je vaak bedonderd, dus blijf goed opletten. 

Foute fokker

Contactformulier

12 + 8 =