Onze honden

Marley

Marley is de enige man tussen de vrouwen. Vindt hij helemaal niet erg en hij geniet met volle teugen van de aandacht van het vrouwelijk schoon.

Dixie, onze mooie reverse brindle Franse Bulldog

Dixie

Dixie is onze zogenaamde reverse brindle Franse Bulldog. Ze is mama’s kindje en slaapt zelfs bij ons in bed.

Franse Bulldog licht fawn met zwart masker

Ayla

Ayla, knappe dochter van Dixie en Tyke. Pittige tante, maar ook ontzettend lief. Onze gereïncarneerde siamees, zoals we haar noemen. Springt als een kat. Oersterk. 

Franse Bulldog redfawn

Luna

Luna is intussen ook medisch gescreend. Naast diverse afwijkingen in haar rug blijkt ze ook matige distichiasis te hebben, kleine haartjes aan de binnenkant van haar oogleden. Op zich niet ernstig en met behandeling te verwijderen, maar voor mij reden om Luna niet in te zetten voor de fok. 

Chloé

Chloé is de dochter van Ayla en Marley en woont bij onze vrienden Astrid en Martin in Wieringerwerf. Als uit haar medische screening blijkt dat ze aan onze strenge eisen voldoet, zal ze aan ons fokprogramma worden toegevoegd.

Franse Bulldog redfawn

Roxy

Roxy, ons kleine poppetje. Zo lief, altijd vriendelijk, gek op kinderen. Wel stronteigenwijs. Wat ze in d’r koppie heeft…Helaas is ze ongeschikt gebleken voor de fok wegens zeer ernstige afwijkingen in haar rug, waar ze overigens tot nu toe gelukkig nog geen last van heeft. Uiteraard zou ze dit wél door kunnen geven aan haar nageslacht.

Abby

Abby komt uit Engeland en is van onze zoon Julian. Ze is een prachtig hondje met een werkelijk super karakter! Kindervriend, allemansvriend, zeer open en sociaal. Lief ding. Ook zij blijkt afwijkingen te hebben aan haar rug. Ze is niet aan Roxy verwant, het komt helaas vaak voor bij de Franse Bulldog. Voor veel fokkers echter geen probleem, want wat niet weet….

Heroquda's Cheyenne

Jenny

Jenny is onze pensionada. Ze heeft nooit puppy’s gekregen, dat is niets voor haar. Oogappeltje van onze jongste zoon, slaapt ‘s nachts lekker bij ‘kindje’ in bed. Béétje verwend. 

Contactformulier

12 + 5 =