Planning

Planning Franse Bulldog pups

 

2020

Nellie en Nola zijn in november 2019 uitgebreid medisch gescreend en eindelijk hebben we weer eens twee geschikte teefjes! Na veel tegenslag en telkens weer lieve teefjes, maar ongeschikt voor de fok te hebben aangeschaft, bleken deze dames nu ze volwassen zijn, beiden geheel gezond te zijn volgens onze strenge normen.

Let wel, ze zijn niet perfect, maar de eerste die 100% perfect is, moet ik nog tegenkomen. Ze hebben geen ernstige afwijkingen, hebben beiden een goede ademhaling en Nellie heeft ook een langere neus. Die van Nola zou wat langer mogen, maar haar zachte verhemelte is gek genoeg toch strakker dan dat van Nellie. Ook zijn de neusgaten van Nellie groter en meer open dan die van Nola. Voor beide dames gaan we Marley inzetten en hij heeft een prachtige neus met mooie ruime en open neusgaten.

Nellie zal rond eind november door Marley worden gedekt en hopelijk verwachten wij dan een nestje pups rond eind januari 2020. Spannend!

Nola staat voor medio 2020 op de planning. Zoals je kunt zien heeft zij een prachtige volledige staart. Nola is ontzettend lief en zachtaardig. 

 

franse bulldog met langere neus, franse bulldog Nellie, franse bulldog sportief

Nola (foto boven) en Nellie