De pups zijn intussen alweer bijna 8 weken en in de loop van volgende week zullen de eerste pups het nest verlaten. We weten nog niet precies welke, want morgen zullen van alle pups röntgenfoto’s van de rug worden gemaakt, zodat mede op basis daarvan een keuze kan worden gemaakt voor de dieren die hopelijk in de toekomst als fokdier zullen worden gebruikt. Ik verwacht geen pups met slechte ruggen; ik wil graag kiezen voor fokdieren met een zo perfect mogelijke rug. Franse Bulldogs hebben vaak afwijkingen in hun rug en als je daar maar mee door blijft fokken zonder erop te letten, krijg je onherroepelijk zeer ernstige problemen. Daar zit niemand op te wachten. 

Gisteren is er een photoshoot geweest bij Marielle Vlaar, de fotograaf die al eerder prachtige foto’s van ons B-nestje heeft gemaakt. Ik hoop dat ik de foto’s zeer binnenkort online kan zetten. Nu alvast een klein voorproefje. 

Deel met: Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Email this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditPrint this page