Onze honden

Marley

Marley is de enige man tussen de vrouwen. Vindt hij helemaal niet erg en hij geniet met volle teugen van de aandacht van het vrouwelijk schoon.

Dixie, onze mooie reverse brindle Franse Bulldog

Dixie

Dixie is de stammoeder van onze kennel. Misschien krijgt zij komende zomer nog een laatste nestje. 

Franse Bulldog redfawn

Nellie

Nellie is een van onze jongste teefjes en zij komt uit Duitsland. Ze heeft een wat langere neus en een wat sportievere bouw dan de gemiddelde Franse Bulldog. In de loop van 2019 zal zij uitgebreid medisch gescreend worden. 

Chloé

Chloé is de dochter van Ayla en Marley en woont bij onze vriendin Astrid in Wieringerwerf. Als uit haar medische screening blijkt dat ze aan onze strenge eisen voldoet, zal ze aan ons fokprogramma worden toegevoegd. 

Heroquda's Cheyenne

Jenny

Jenny is onze pensionada. Ze heeft nooit puppy’s gekregen, dat is niets voor haar. Oogappeltje van onze jongste zoon, slaapt ‘s nachts lekker bij ‘kindje’ in bed. Béétje verwend. 

Franse Bulldog licht fawn met zwart masker

Ayla

Ayla geniet van een welverdiend pensioen bij ons in huis. 

Franse Bulldog redfawn

Roxy

Roxy, ons kleine poppetje. Zo lief, altijd vriendelijk, gek op kinderen. Wel stronteigenwijs. Wat ze in d’r koppie heeft…Helaas is ze ongeschikt gebleken voor de fok wegens zeer ernstige afwijkingen in haar rug, waar ze overigens tot nu toe gelukkig nog geen last van heeft. Uiteraard zou ze dit wél door kunnen geven aan haar nageslacht. Roxy is intussen gesteriliseerd. 

Contactformulier

2 + 12 =