Onze honden

Marley

Marley is de enige man tussen de vrouwen. Vindt hij helemaal niet erg en hij geniet met volle teugen van de aandacht van het vrouwelijk schoon.

Franse Bulldog licht fawn met zwart masker

Ayla

Ayla, knappe dochter van Dixie en Tyke. Pittige tante, maar ook ontzettend lief. Onze gereïncarneerde siamees, zoals we haar noemen. Springt als een kat. Oersterk. 

Franse Bulldog redfawn

Nellie

Nellie is een van onze jongste teefjes en zij komt uit Duitsland. Ze heeft een wat langere neus en een wat sportievere bouw dan de gemiddelde Franse Bulldog. 

Franse Bulldog redfawn

Daisy

Daisy is een pup uit ons D-nestje en een dochter van Marley en Dixie. Kort voordat ze naar haar nieuwe eigenaar zou vertrekken, brak zij tijdens het spel met de volwassen honden, haar elleboog. De operatie die zij vervolgens onderging was succesvol, maar we weten nog niet of er nog problemen zullen opdoemen, dus blijft ze, in ieder geval voorlopig, bij ons.

Chloé

Chloé is de dochter van Ayla en Marley en woont bij onze vrienden Astrid en Martin in Wieringerwerf. Als uit haar medische screening blijkt dat ze aan onze strenge eisen voldoet, zal ze aan ons fokprogramma worden toegevoegd.

Dixie, onze mooie reverse brindle Franse Bulldog

Dixie

Dixie heeft intussen drie nestjes gehad, alle pups zijn op natuurlijke wijze geboren. Onze lieve Dixie gaat binnen onze eigen roedel van haar pensioen genieten en zal binnenkort worden gesteriliseerd. 

Heroquda's Cheyenne

Jenny

Jenny is onze pensionada. Ze heeft nooit puppy’s gekregen, dat is niets voor haar. Oogappeltje van onze jongste zoon, slaapt ‘s nachts lekker bij ‘kindje’ in bed. Béétje verwend. 

Franse Bulldog redfawn

Roxy

Roxy, ons kleine poppetje. Zo lief, altijd vriendelijk, gek op kinderen. Wel stronteigenwijs. Wat ze in d’r koppie heeft…Helaas is ze ongeschikt gebleken voor de fok wegens zeer ernstige afwijkingen in haar rug, waar ze overigens tot nu toe gelukkig nog geen last van heeft. Uiteraard zou ze dit wél door kunnen geven aan haar nageslacht.

Contactformulier

13 + 4 =