B-nest

van de LoveBoat

B-nest van de LoveBoat pups- 18 december 2016

Ons B-nestje is er een van Marley en Dixie. Wat is het geweldig leuk om pups te hebben van je twee eigen hondjes! Er zijn vier reutjes en één teefje, dus weer een keurig nestje van vijf en ook dit keer via de natuurlijke weg geboren. 

De pups komen uit mijn prachtige combinatie Dixie en Marley, die allebei uitgebreid medisch zijn gescreend en super gezond zijn, niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen. Zo hebben beide honden een prachtige rug en zijn ze vrij van een groot aantal erfelijke aandoeningen die in het DNA kunnen worden aangetoond. 

Alle pups hebben een fijn nieuw plekje gevonden. 

Als u in aanmerking wilt komen voor een pup uit een van onze volgende nestjes, kunt u zich het beste abonneren op de nieuwsbrief (onderaan deze pagina) en onze vragenlijst invullen. Met behulp van de nieuwsbrief zal ik vragen wie er een pup willen uit een bepaalde combinatie en met behulp van de vragenlijsten worden de kandidaten voor de wachtlijst geselecteerd, uiteraard pas na persoonlijke kennismaking. Het is voor uzelf immers ook belangrijk om te weten waar uw pup vandaan komt en hoe wij met onze honden (en hun toekomstige baasjes) omgaan. 

franse bulldog pups, franse bulldog nest, franse bulldog thuisnestje, franse bulldog van particulier, blauwe franse bulldog, franse bulldog met stamboom franse bulldog pups, franse bulldog nest, franse bulldog thuisnestje, franse bulldog van particulier, blauwe franse bulldog, franse bulldog met stamboom franse bulldog pups, franse bulldog nest, franse bulldog thuisnestje, franse bulldog van particulier, blauwe franse bulldog, franse bulldog met stamboom franse bulldog pups, franse bulldog nest, franse bulldog thuisnestje, franse bulldog van particulier, blauwe franse bulldog, franse bulldog met stamboom franse bulldog pups, franse bulldog nest, franse bulldog thuisnestje, franse bulldog van particulier, blauwe franse bulldog, franse bulldog met stamboom franse bulldog pups, franse bulldog nest, franse bulldog thuisnestje, franse bulldog van particulier, blauwe franse bulldog, franse bulldog met stamboom franse bulldog pups, franse bulldog nest, franse bulldog thuisnestje, franse bulldog van particulier, blauwe franse bulldog, franse bulldog met stamboom