Eindelijk is er weer eens iets nieuws te lezen in mijn blog. Er waren wat technische problemen met de website en zulke dingen oplossen kost altijd erg veel tijd. Gelukkig draait alles weer goed, al is de manier waarop ik de nieuwe pagina’s en berichten maak vernieuwd, dus misschien is de layout wel anders, we zullen zien.

Ayla’s dracht verloopt voorspoedig. Ze heeft een behoorlijk buikje, maar ze loopt nog dapper mee als we naar buiten gaan. Ze kan wel ontzettend zielig kijken, met haar oortjes naar achteren. Ze krijgt zo’n zes keer per dag kleinere porties eten, die ik meestal met de hand aan haar moet voeren, anders eet ze niet.

Ze maakt nog niet echt aanstalten om te gaan bevallen, maar we laten haar nu niet meer alleen thuis. Haar lichaamstemperatuur is al erg laag, dus kan het wel elk moment gaan gebeuren. Spannend dus! De oplettende kijker zal vast al hebben gezien dat de camera ook weer staat te draaien. Hopelijk kunnen jullie zien hoe Ayla haar pupjes zelf op de wereld zal zetten. Het begint nu toch wel erg spannend te worden!

Onze kleine Daisy is een paar weken geleden naar Middelburg gegaan, naar mensen die een volle broer van haar hebben uit een eerder nest. Zij en Bram kunnen het reuze goed met elkaar vinden en Daisy heeft daar haar definitieve plekje gevonden. Haar gebroken elleboog is intussen 100% genezen en ze rent en vliegt weer als vanouds. Broer Bram houdt hier ook wel van, dus dat komt goed uit!

 

 

 

 

 

 

3 + 4 =

7 + 2 =